о нехороших документах, магазинах, голоде…
и прочем ( в том числе о участи Афин и что люди уйдут нс землю ):
о старице Ламбрини:
( жизнеописание )
https://azbyka.ru/otechnik/Zhitija_svja … om-1/#0_19
на греческом есть много разных её
пророчеств, видео и т.п.
найти их можно поиском в Интернете
( напр. по словам ):
Γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου
некоторые ссылки ( на греческом ):
«Θα βάλουν μπροστά σας τον “Σταυρό” και το “Ψωμί” και θα σας πουν διαλέξτε!»:
Οι επίκαιρες προφητείες της Γερόντισσας Λαμπρινής
Αντώνης Βαλμάς 09-03-22
( «Перед вами положат «Крест» и «Хлеб» и скажут выбирать!»:
актуальные пророчества старейшины Ламбрини. )
https://www.i-diakopes.gr/eidiseis-live … lamprinis/
Η Ασκήτρια εν τω κόσμω Λαμπρινή Βέτσιου-Δρίβα, από την Άρτα, που κοιμήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2002.
Προείπε σε διάφορους ανθρώπους όσα πολύ δύσκολα έρχονται για την Ελλάδα και τους Έλληνες,
που ξέχασαν τον Θεό, ακολουθώντας αδιέξοδους δρόμους και θεωρίες, αθεΐα, απιστία, αιρέσεις,
σαρκικές ηδονές και υλισμό!Που δεν έσκυψαν να πιουν από το γάργαρο και δωρεάν νερό της αιωνιότητας,
της ευσέβειας, της ευλογημένης Ορθοδοξίας. Που ξέχασαν να κάνουν ακόμη
και τον σταυρό τους, το «δόξα τω Θεώ», την Παναγιά της μάνα μας,
τον Εκκλησιασμό της Κυριακής, το καντηλάκι της βραδινής προσευχής…«Θα τρως ξερό ψωμί στο σπίτι σου και ο γείτονας θα σε ζηλεύει γιατί αυτός δεν θα έχει»
Η Ασκήτρια Λαμπρινή της Άρτας, που προείπε τις μεγάλες καταστροφές από τσουνάμι (Φιλιππίνες),
το συγκλονιστικό ατύχημα με τα παιδιά στα Τέμπη, είδε επίσης με φώτιση Θεού, ότι η Ελλάδα
θα πέσει έξω οικονομικά με το ευρώ, θα μπουν μεγάλοι φόροι και θα έρθει πολύ μεγάλη φτώχεια
και πείνα, αναγκαστική επιστροφή του κόσμου στα χωριά, προσπάθεια επιβολής της Κάρτας
– Ταυτότητας, εκλογές και ακυβερνησία, ξένος κυβερνήτης που θα μας φέρουν απ΄ έξω
(ίσως η Τρόικα και οι Δανειστές) και στο τέλος επιστροφή του Βασιλιά στην Ελλάδα
(όπως είδε και ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος, θεωρώντας το θετικό μπροστά σε όσα θα έχουν
ήδη συμβεί στην χώρα μας)! Αλλά και μεγάλη μέριμνα του Θεού για τους πιστούς Ορθοδόξους Χριστιανούς!«Θα βάλουν μπροστά σας τον “Σταυρό” και το “Ψωμί” και θα σας πουν διαλέξτε!»:
Οι επίκαιρες προφητείες της Γερόντισσας Λαμπρινής
Τόνιζε επίσης πόσο σωτήριο είναι για τα παιδιά μόλις 10 λεπτά προσευχής την ημέρα!Οι προφητείες της Γερόντισσας Λαμπρινής για την Ελλάδα
«Η Ελλάδα θα πέσει έξω: Φόροι, φτώχεια και επιστροφή στα χωριά»«Η Ελλάδα, μια ώρα, οικονομικά θα πέσει έξω! Τα λεφτά θα εξευτελιστούν. Τυχεροί όσοι θα έχουν χρυσό (ως μέσο συναλλαγής) και ένα κομμάτι γης».
Μου είπε η γερόντισσα (έγινε μοναχή από τον π. Μητροφάνη) για το σπίτι μου(1990):
– «Τι το θες παιδί μου τόσο μεγάλο σπίτι; Θα έρθει καιρός που θα βάλουν φόρο και στα βήματά σας μέσα σ’ αυτό, και στα άτομα που είστε μέσα»! (Τώρα έχουμε τεκμήριο διαβίωσης – φορολόγηση τετ. μέτρων και το χαράτσι ΕΝΦΙΑ).
– Τυχεροί όσοι θα μένουν σε καλύβες (μικρά σπιτάκια). Τα αυτοκίνητα θα τα αράξει ο κόσμος στις αυλές του! Αν έχεις δουλειά θα δουλεύεις όλη μέρα, το μισό μεροκάματο θα το δίνεις για βενζίνη για να πάς στη δουλειά σου και το υπόλοιπο να ταΐσεις τα παιδιά σου και αν φτάσουν για να φάνε… Την αποθήκη που βάζει ο πατέρας σου το χόρτο για τα ζώα θα σε παρακαλάνε για να μείνουν μέσα! Γεμάτος έκπληξη της είπα. Βρε γιαγιά έχει ποντίκια μέσα! Η γιαγιά μου είπε:
– Όταν κάποιος δεν έχει που να βάλει την οικογένειά του, τα ποντίκια θα υπολογίσει; Αφού έριξε μια ματιά στον ουρανό με κοίταξε και μου είπε:
– Θα είναι άτομα από την Αθήνα και από άλλα μέρη, και από νησιά θα έρθει κόσμος! Πότε θα γίνουν αυτά γιαγιά; Δεν θα ζω εγώ τότε!
Για την ηλεκτρονική ταυτότητα-κάρτα του Πολίτη
Είπε επίσης, το 1990:
– Θα σας αναγκάσουν να πάρετε μια κάρτα-ταυτότητα. Θα κάνετε όλες τις συναλλαγές σας με αυτή. Να μη την πάρετε, είναι του Αντιχρίστου. Όποιος την πάρει αμέσως ξεβαπτίζεται. Είπε επίσης ότι θα αναγκάσουν τον κόσμο να πάρει τη κάρτα με διάφορους τρόπους. Αυτές, είπε, θα βγουν στον Βόλο.– Τα πράγματα θα αλλάξουν, δεν θα είναι όπως τώρα. Θα έρθει μεγάλη φτώχεια! Θα πουν, είσαι μακροχρόνια άνεργος, δικαιούσαι ένα βοήθημα οικονομικό, για να το πάρεις όμως θα πρέπει να έχεις την κάρτα-ταυτότητα. Εκεί θα εξαπατηθούν πολλοί… Σκέψου ένα πατέρα με τρία παιδιά που έχουν τρεις μέρες να φάνε. Θα τρέχει αμέσως να πάρει τη κάρτα, για να αγοράσει λίγα μακαρόνια, λίγα φασόλια… (Δεν μιλάει για απλή τραπεζική κάρτα, αλλά για υπέρ κάρτα-ταυτότητα).
«Θα έρθει ο κατήφορος με το ευρώ και μετά μεγάλη φτώχεια»
7 Σεπ. 2002: Επισκέφτηκα τη γερόντισσα στο σπιτάκι της. Ήταν 11 το πρωί.
– Έλα και σε περίμενα μου είπε. Σε λίγες μέρες θα φύγω από τη ζωή! Άρχισε να μου δίνει κάποιες συμβουλές. Της ζήτησα να μου εξηγήσει κάποια πράγματα που έλεγε στο παρελθόν. Τότε ήταν μεταβατική περίοδος, από δραχμή στο ευρώ.Αναφέρω το διάλογο μεταξύ μας.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιαγιά έχω μια διαφωνία μαζί σου. Είχες πει κάποτε ότι η Ελλάδα θα πέσει έξω οικονομικά και τα λεφτά θα χαθούν μια ώρα! Πριν λίγες μέρες μπήκαμε στο ευρώ, είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το ευρώ είναι ισχυρό νόμισμα όπως το δολάριο!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αυτό το νόμισμα είναι ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα που δεν είναι ευλογημένο από το Θεό. Αυτό το νόμισμα έγινε για να εξυπηρετήσει κάποιους σκοπούς του σκότους!! Θα τους δεις λίγα χρόνια αργότερα! Πέντε χρόνια θα περνάει καλά ο κόσμος και μετά έρχεται ο κατήφορος! Θα έχετε όλα τα καλά μπροστά σας, αλλά δεν θα μπορείτε να τα αποκτήσετε… Τα παλιά σου ρούχα δε θα τα πετάς, να τα βάλεις κάπου να τα φυλάς… Δεν θα μπορεί ο κόσμος να αγοράζει καινούργια ρούχα…
Έρχεται μεγάλη φτώχεια… Θα αναγκαστείς να φοράς τα παλιά σου ρούχα και θα λες «είχα εγώ τόσο ωραία ρούχα»; Δεν θα μπορείτε να φτιάξετε τίποτα! Όποιος πρόλαβε και έφτιαξε σπίτι πρόλαβε.
Про электронныке удостоверения личности гражданина:
В 1990 году она также сказала:
- Они заставят вас получить удостоверение личности.
С его помощью вы будете проводить все свои операции. ( сделки купли-продажи )
Не поймите, это от Антихриста. Любой, кто принимает его, немедленно разоблачается.
( совлекается Святого Крещения если примет это удостоверение личности )
Он также сказал, что они будут заставлять людей брать карту разными способами.
Они, по её словам, будут выпущены в Волосе.
- Все изменится, все будет не так, как сейчас.
Будет много бедности!
Они скажут: вы длительно безработный, вы имеете право на финансовое пособие,
но чтобы его получить, вам нужно иметь удостоверение личности.
Вот где многие будут обмануты... Подумайте об отце с тремя детьми,
который не ел три дня. Он тут же побежит за карточкой, чтобы купить макароны, фасоль...
(Речь идет не о простой банковской карте, а о суперкарте-идентификаторе).
"С евро все пойдет по наклонной, а потом начнется большая бедность".
7 сентября 2002 года: Я навестил старицу в ее маленьком домике.
Было 11 часов утра.
- Было 11 часов утра. Через несколько дней я уйду из жизни!
Она начала давать мне советы. Я попросил ее объяснить некоторые вещи,
которые она говорила в прошлом. В то время это был переходный период,
от драхмы к евро.
ВОПРОС. Вы как-то сказали, что Греция выпадет из денег, и деньги исчезнут через час!
Несколько дней назад мы вошли в евро, мы в Европейском Союзе.
Евро - такая же сильная валюта, как и доллар!
ОТВЕТ: Эта валюта - человеческая конструкция, которая не благословлена Богом.
Эта валюта была создана для того, чтобы служить каким-то целям тьмы!!!
Вы увидите их через несколько лет!
Пять лет мир будет веселиться, а потом начнется нисходящая спираль!
Перед вами будут все хорошие вещи, но вы не сможете их получить...
Вы не выбрасывайте свою старую одежду, положите ее куда-нибудь на хранение...
Люди не смогут купить новую одежду...
Грядет великая нищета...
Будете ли вы вынуждены носить свою старую одежду и говорить:
"У меня была такая хорошая одежда"? Вы ничего не сможете сделать!
Кто вырвался вперед и построил дом, тот вырвался вперед.
ВОПРОС: Бабушка, ты говоришь, что наступает бедность! Что за нищета наступает?
ОТВЕТ: Ты будешь есть сухой хлеб в своем доме, и сосед будет завидовать тебе,
потому что у него его не будет!!!
ВОПРОС: То есть это будет как при "Оккупации"? ( голод во время нацистской оккупации ВМВ2 )
ОТВЕТ: Хуже, чем тогда! Частный сектор будет уничтожен,
рабочие места будут потеряны, выживут только государственные служащие,
не то чтобы они получали много денег, но у них просто будет стабильность.
Представьте, что ребенок, родившийся и выросший в Афинах, имеющий
свой завтрак, обед, ужин и вынужденный приезхать в свою деревню,
ест кусок кукурузного хлеба и жареное яйцо, и это может быть его едой
на весь день!......
"Они поставят перед вами "крест" и "хлеб" и скажут вам, чтобы вы выбирали!".
Вы будете ухаживать за своим садом, а кто-то пройдет мимо по улице,
увидит ваш сад, наберет скорость, бросится на забор, и вы не сможете
его остановить! Там будет написано: "Мужик, я голоден, мои дети голодны,
вот о чем мы говорим, и смотри, как расстроился!".
Снижение рождаемости в нашей стране
Дети будут рождаться редко, вы увидите пары, которые будут вместе много лет
и не женятся! Не потому, что они не захотят, но они не смогут, потому что
они останутся без работы и пройдет много времени, прежде чем они смогут
найти работу снова. А если у них случайно родится ребенок, то они поженятся
с помощью простой бумажки.
ВОПРОС: Вы имеете в виду бабушкин гражданский брак?
ОТВЕТ: Я сказал, простой лист бумаги. (Сегодня у нас есть соглашение о гражданском партнерстве).
В мире будет ропот, вы увидите, как дома будут гореть изнутри, а снаружи этого не будет видно.
Вы увидите, как семьи в обществе выглядят любящими, а внутри своих домов пожирают друг друга,
как собаки!
Так сказал мне Господь, сказала бабушка.
ВОПРОС: И каждый раз Господь посещает вас, бабушка?
ОТВЕТ: Это зависит от ситуации, иногда чаще, иногда реже.
Примерно раз в неделю он приходит туда, где я молюсь!
ВОПРОС: Когда с вами разговаривает бабушка, на каком языке она с вами разговаривает?
ОТВЕТ: На том языке, на котором написаны Евангелия!
"Они приведут к нам чужеземного правителя и царя!"
...Будут выборы, и у нас не будет правительства!
Придет время, когда они приведут человека извне, чтобы управлять нами.
Они приведут нам короля!
Я сразу же спросил бабушку:
— Наша конституция не позволяет иметь короля...
ОТВЕТ: А кто будет считаться с Конструкцияей?
Господь (временно) отвратил свое лицо от нас, греков.
…
( перевод весьма неточный, могут быть ошибки )
Ο Α. Γ. αναφέρει:
«Γνώριζα την γιαγιά Λαμπρινή από μικρός, γιατί ερχόταν στο σπίτι μας και έβλεπε την κατάκοιτη γιαγιά μου, αλλά την θεωρούσα μια αγράμματη γιαγιά. Άκουσα άλλους να μιλούν με ευλάβεια γι’ αυτήν και όταν γύρισα από το πρώτο προσκύνημα μου στο Άγιον Όρος το 2002,
πήγα να την δω και να της δώσω μια ευλογία. Μπαίνοντας στο κελλάκι της ένιωσα σαν να βρίσκομαι μπροστά σ’ ένα γίγαντα. Συνειδητοποίησα τότε, χωρίς να ξέρω πώς, ότι αυτή η γυναίκα ήταν πολύ ψηλά πνευματικά, τόσο πού δεν μπορούσα να την ατενίσω, αν και σωματικά ήταν μικροκαμωμένη.
Η συζήτηση μαζί της ήταν μια πνευματική πανδαισία.
Τότε κυριαρχούσε το θέμα των ταυτοτήτων που με απασχολούσε έντονα.
Η πρώτη κουβέντα που μου είπε, χωρίς να αναφέρω κάτι σχετικό, ήταν:
«Δεν πρέπει να πάρουμε τις ταυτότητες με το χάραγμα…»
( "Мы не должны получать удостоверения личности путем начертания..." )
( сопоставляя со сказанным преп.Паисием надо полагать, что
тут имеется ввиду лазерное начертание, наносимое на тело )
Στις επόμενες επισκέψεις μου μέχρι την κοίμησή της διαπίστωσα ότι είχε το προορατικό και διορατικό χάρισμα.