новое сообщение от старца:
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 3/7/2023
http://oimos-athina.blogspot.com/2023/0 … .html#more
у нас будет глобальный финансовый кризис, который
затронет и Грецию, доллар и евро потеряют свою ценность,
все эти восстания во Франции и в других местах искусственны,
это план вызвать социальный взрыв и, возможно, даже БЛОКИРОВКУ
( LOCKDOWN), у банков будут проблемы, и тогда они расскажут людям
о карте и о цифровой валюте. Но когда начнут убивать за эту карту,
тогда они скажут, что для безопасности мира мы поставим номер
на вашу руку или лоб, и это будут мои дети, КОТОРЫЕ будут ПЕЧАТЬЮ.
( ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ )
‘’Φοβάμαι‘’ παιδιά μου ότι θα έχουμε παγκόσμια οικονομική κρίση που θα επηρεάσει και την Ελλάδα,
το δολάριο και το ευρώ θα χάσουν την αξία τους, όλες αυτές οι εξεγέρσεις στην Γαλλία
και αλλού είναι τεχνητές, είναι ένα σχέδιο για να προκαλέσουν κοινωνική έκρηξη και ίσως και LOCKDOWN,
οι τράπεζες θα έχουν προβλήματα και τότε θα πουν στον κόσμο για την κάρτα και για το ψηφιακό νόμισμα,
όταν όμως αρχίσουν να σκοτώνονται για αυτήν την κάρτα, τότε θα πουν ότι για την ασφάλεια του κόσμου
θα σας βάλουμε τον αριθμό στο χέρι η στο μέτωπο, και αυτό παιδιά μου ΑΥΤΟ θα είναι το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ.
сравните со словами святого старца Паисия:
про коварный способ введения печати :
после введения карточек и удостоверений личности,
то есть составления персональных досье, они лукавым образом
приступят к нанесению печати. С помощью разнообразных ухищрений
людей станут принуждать принимать печать на лоб или руку.
Они устроят людям затруднения и скажут:
«Пользуйтесь только кредитными картами, деньги упразднятся».
Для того, чтобы что-то купить, человек будет давать карту продавцу
в магазине, а хозяин магазина будет получать деньги с его счета в банке.
Тот, у кого не будет карточки, не сможет ни продавать, ни покупать.
А, с другой стороны, они начнут рекламировать «совершенную систему»:
незаметное для глаз начертание числа 666 на лбу и руке.
Одновременно по телевидению станут показывать, как кто-то
взял чужую карту и получил по ней деньги в банке.
Будут без остановки говорить: «Печать лазерными лучами на лбу или руке
— это более надежно, поскольку номер печати знает только ее владелец.
Печать — это совершеннейшая система: вор ни головы, ни руки
у вас не украдет, ни номера подглядеть не сможет».
Поэтому бандитам, злодеям и дают сейчас возможность свободно действовать.
На Афоне вокруг Кариеса ограбили пятнадцать келий, а одного монаха убили
во время грабежа.
Таким-то вот образом каждый получит возможность присваивать чужое
и красть все, что захочет. Допустим, кому-то вздумается обманом приобрести
земельное угодье. Он скажет, что оно якобы принадлежало его дедушке
или что сам он когда-то арендовал эту землю под пастбище. Попробуй разберись!
А потом представители властей скажут: «К сожалению, контролировать их мы не можем.
Контроль может осуществляться только с помощью компьютера».
И они приступят к запечатлению. В компьютере будет высвечиваться,
запечатлен ли ты, и в зависимости от этого тебя станут или не станут обслуживать.
Три с половиной года будут тяжелыми
(Дан. 9:26-27. Апок. 12:6, 13:5 )
(Св. Ириней Лионский. Пять книг против ересей. Книга 5.)).
Тем, кто не согласится с этой системой, придется нелегко.
Их будут стараться засадить в тюрьму, постоянно находя для этого
какой-нибудь новый повод. Пройдет год, и их повезут на допрос
в другой город, чтобы дело было рассмотрено в другом суде,
из того города повезут в третий. А потом скажут: «Извини,
ты невиновен. Если бы ты был запечатлен, то мы проверили бы
тебя за одну минуту. А сейчас мы были не в состоянии
осуществить контроль».
…
из старых собщений старца:
28 октября 2022 г. СТАРЕЦ:
«Дети мои, будет ужасная провокация, в которой обвинят русских,
это может быть химическая или грязная бомба.
Они также попытаются разжечь косово-сербский конфликт,
тогда у нас будет Домино событий, которые заставят Россию
сделать то, что я сказал вам в предыдущих Посланиях
(пощады не будет)».
ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ Κ. ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΖΗΣΕ ΤΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 3/7/2023
ΓΕΡΟΝΤΑΣ : «Παιδιά μου στην Ελλάδα θα δείτε σε λίγο πολιτική έκρηξη, πολιτικά σπρωξίματα, χάσιμο εδρών, δηλαδή θα προσπαθήσουν να πάρουν (κλέψουν) από τα μικρά κόμματα με την δικαιολογία ότι δεν είναι νόμιμα, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.
ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ 33 "ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ" ( δεν θα υπάρχει βουλή, θα καταργηθεί ) αυτοί οι 33 θα δουλεύουν για το καλό του Ελληνικού Λαού, κάτω από το βλέμμα του ΘΕΟΥ και ενός ανθρώπου που θα φανερωθεί από το πουθενά μετα από την εξέλιξη.»
Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ 5/3/2023 : Παιδιά μου θα έχουμε ένα ΦΟΒΕΡΟ φαινόμενο στην Ιταλία, η Ιταλία θα ζήσει, πιθανόν αυτό το καλοκαίρι, ίσως το πιο χειρότερο καλοκαίρι που έχει ζήσει από τον καιρό των σταυροφόρων!!!
Ακόμα και τα χελιδόνια δεν θα θέλουν να επιστρέψουν στην Ιταλία το χρονικό αυτό διάστημα, η ξηρασία αυτή η παρατεταμένη της Ιταλίας που δεν γνωρίζω τον χρόνο διότι μόνον ο κύριος τον γνωρίζει.
Ο Ουράνιος Πατέρας, αυτή η φοβερή ξηρασία θα φέρει φοβερούς ΣΕΙΣΜΟΥΣ στην Ιταλία θα ξεσπάσει η Αίτνα η ο Βεζούβιος, και το Βατικανό θα σκιστεί στα 4 και θα βυθιστεί στις ΣΤΑΧΤΕΣ του, όχι στο νερό, αλλά στις ΣΤΑΧΤΕΣ του
Στην Ιταλία παιδιά μου να περιμένετέ εκρήξεις Ηφαιστείων και Σεισμούς από την Σικελία και βόρεια, το ένα ηφαίστειο η Σεισμός θα ενεργοποιεί τα άλλα, αυτά θα επηρεάσουν τα παράλια της Αλβανίας και εν μέρει την Ελλάδα
Θα μετακινηθούν τεκτονικές πλάκες με αποτέλεσμα ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ 9 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ…
«Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥ»
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ 30/6/2023
Θα γίνει μια αναταραχή μέσα στην βουλή των Ελλήνων, τότε θα έρθουν τα πάνω, κάτω, ΕΓΩ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΤΕΨΩ, ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΘΩΣΩ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...
Θα προσπαθήσουν να βρουν λύσεις για κάποια πράγματα, εκεί που θα πάνε να βρουν την λύση ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΚΟΝΤΑΨΟΥΝ, θα προσπαθήσουν να λύσουν ειρηνικά το θέμα του Αιγαίου, ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΘΗ ΕΙΡΗΝΙΚΑ, θα προσπαθήσουν να βρουν κάποιες πόρτες, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ, θα προσπαθήσουν να αφαιρέσουν τα εμπόδια από μπροστά τους… εκεί όμως θα γίνει το ανακάτεμά.
ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 2020…
ΓΑΛΛΙΑ: Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ μας είπε ότι ‘’ θα καταστραφεί η Γαλλία, πρέπει να κλείσει τα σύνορά της αν θέλει να σωθεί, πρέπει να απελάσει παράνομους μετανάστες, καθώς και νόμιμους μετανάστες που προκαλούν προβλήματα ή εμπλέκονται σε εγκλήματα, η Γαλλία μετά τον πόλεμο θα είναι ένα σκορποχώρι.’’
28 Οκτ 2022 Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ : «Παιδιά μου θα γίνει μια φοβερή προβοκάτσια για να κατηγορήσουν τους Ρώσους, μπορεί να είναι χημική η μια βρώμικη βόμβα.
Επίσης θα προσπαθήσουν να αναζωπυρώσουν την σύγκρουση Κοσσόβου-Σερβίας, μετά θα έχουμε ένα Ντόμινο εξελίξεων που θα αναγκάσουν την Ρωσία να κάνει αυτά που σας είπα σε προηγούμενα Μηνύματα, ( δεν θα υπάρχει έλεος ) »
ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 5/7/2023, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ
Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ 5/7/2023: ‘’ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, δεν μπορεί να επιστρέψει στην Δραχμή διότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ Ε.Ε και Ελλάδος που το απαγορεύει, γι’αυτο θα πάει σε ένα από τα άλλα ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ. ΕΛΛΑΔΑΣ. ΜΝΑ. ΣΤΑΤΗΡΑΣ. ΤΑΛΑΝΤΟ. ‘’
‘’Φοβάμαι‘’ παιδιά μου ότι θα έχουμε παγκόσμια οικονομική κρίση που θα επηρεάσει και την Ελλάδα, το δολάριο και το ευρώ θα χάσουν την αξία τους, όλες αυτές οι εξεγέρσεις στην Γαλλία και αλλού είναι τεχνητές, είναι ένα σχέδιο για να προκαλέσουν κοινωνική έκρηξη και ίσως και LOCKDOWN, οι τράπεζες θα έχουν προβλήματα και τότε θα πουν στον κόσμο για την κάρτα και για το ψηφιακό νόμισμα, όταν όμως αρχίσουν να σκοτώνονται για αυτήν την κάρτα, τότε θα πουν ότι για την ασφάλεια του κόσμου θα σας βάλουμε τον αριθμό στο χέρι η στο μέτωπο, και αυτό παιδιά μου ΑΥΤΟ θα είναι το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ.
Οι χώρες σύντομα θα αναγκαστούν να συναλλάσσονται με τις χώρες των BRICS που είναι ένας διεθνής πολιτικός οργανισμός των κορυφαίων αναδυόμενων αγορών, που αποτελείται από πέντε χώρες: τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Ινδία, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και τη Νότια Αφρική.
Οι BRICS δεν θα δέχονται Δολάριο η Ευρώ για τις συναλλαγές, η Ελλάδα θα χρησιμοποιεί το εθνικό της πλέον νόμισμα και κάποιες φορές το ψηφιακό νόμισμα με χώρες που θα το χρησιμοποιούν.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
Τα πατριωτικά κόμματα αν κάνουν συμφωνία μεταξύ τους τότε θα ξεκινήσουν ‘’αναταραχές’’ εντός και εκτός βουλής, τότε η κυβέρνηση θα ζητήσει να κάνουν ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, η Ελλάδα θα είναι έρμαιο στα χέρια κάποιων που δεν θα ξέρουν πως να την χειριστούν
Παιδιά μου θα δούμε ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ. Η κυβέρνηση θα πέσει ( τον χρόνο δεν τον γνωρίζω)
Παιδιά μου όπως σας είπα παλαιότερα αυτή η κυβέρνηση ( εθνικής Σωτηρίας) θα αντέξει περίπου 40 ημέρες, και τότε θα ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ 33 ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Μην ξεχνάτε παιδιά μου την ΠΕΙΝΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑ ΓΙΑ 40 ΗΜΕΡΕΣ, δεν θα βρίσκετε τίποτα, μετα τις 40 ημέρες θα συνεχίσει η πείνα για άλλους 5 μήνες, σύνολο 6 μήνες, αλλά όχι τόσο άγρια όπως την περίοδο των 40 ημερών ’’
‘’ Παιδιά μου, σας παρακαλώ ελάτε στον ΧΡΙΣΤΟ, ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΤΑΠΕΙΝΩΤΗΤΑ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, μην φύγετε από τις εκκλησίες και από τους πνευματικούς σας, η αγάπη του θεού μας και της Παναγίας μας να σας σκεπάζει όλους, κουράγιο, πίστη και η ψυχή σας να ταυτιστεί με τον ΧΡΙΣΤΟ μας.
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ;;;- Συναγερμός μετά την αύξηση των κρουσμάτων - Έκτακτες συσκέψεις σήμερα - 12nisospress.com
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΕΙΔΕ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ( όχι στην Ελλάδα) το πνευματικό του παιδί ήταν παρών και είδε τον Γεροντά να γονατίζει τρομαγμένος με αυτά που έβλεπε, έκλαιγε και παρακαλούσε την παναγία να λυπηθεί τον κόσμο, δεν είπε τι είδε γιατί είναι τρομακτικά.
ΜΑΣ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΙΤΗΣ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ
Σχόλια ειρωνικά ή υβριστικά για τον γέροντα δεν θα είναι ανεκτά από το ιστολόγιο, πέραν του γεγονότος ότι συνιστούν ιεροκατηγορία, είναι και παντελώς άδικα και επομένως θα διαγράφονται.Οπότε μην κουράζεστε να τα γράφετε. Όποιος δεν επιθυμεί να μην τα διαβάζει.